Πασχάλης: Τελευταία ο Χατζηγιάννης δεν πάει καλά – (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η κριτική του τραγουδιστή στον συνάδελφό του και οι μπηχτές για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον του…

Τα καρφιά του για την καλλιτεχνική πορεία του συνάδελφού του Μιχάλη Χατζηγιάννη έριξε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Μακεδονία TV «Όλα Καλά» που παρουσιάζει η Ιωάννα Λίλλη:»Ο Χατζηγιάννης είναι ένας εκπρόσωπος του ανάλογου τραγουδιού που τραγουδάω εγώ. Αυτός κινήθηκε σε έναν κόσμο εμπορικό που πρέπει να εισέπραξε πολλά χρήματα από τις τηλεφωνικές εταιρείες, από τις συναυλίες, με άλλο τρόπο προβολής και πώλησης του καλλιτέχνη και εκμετάλλευσης του καλλιτέχνη από γραφεία που τα διαχειριζονταν.. Είναι ένας καλός καλλιτέχνης, το πακέτο του δηλαδή δεν είναι κακό, έτσι όπως ξεκίνησε. Τώρα, ας το πούμε και το στραβό, ότι τελευταία δεν πάει καλά, δεν μ’αρέσει καθόλου. Έχει εγκαταλείψει τον καλλιτέχνη, δε τον προσέχη καθόλου και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Και ένας καλλιτέχνης πρέπει να έχει κάποιον κοντά του που να τον προσέχει και να τον καθοδηγεί σε κάποια στραβοπατήματα που κάνει. Κι ο Χατζηγιάννης δε τα πάει καλά τελευταία, η φωνή του είναι κακή…
Δείτε όσα είπε στην κάμερα του Όλα Καλά:
 http://youtu.be/ghI3qhveePo

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.