Backstage24.gr
Γεύσεις

Πατατοσαλάτα

Κόβουμε τις πατάτες σε μέτριους κύβους για να βράσουν πολύ πιο γρήγορα και για να μπορούμε να τις διαχειριστούμε άμεσα. Το νερό πρέπει να είναι πολύ καλά αλατισμένο.

Υλικά:

  • 5 Πατάτες (μέτριες)
  • 1 Κρεμμύδι (μεγάλο)
  • 1 Φρέσκο κρεμμύδι (προαιρετικά)
  • 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. Κάππαρη
  • 2 κ.σ. Μαϊντανό
  • 1 κ.σ. Λεμόνι
  • 1 κ.γ. Μουστάρδα
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε σε μεγάλη κατσαρόλα τις πατάτες αφού τις κόψουμε σε μέτριους κύβους, 2 λίτρα και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να βράσει για 20 λεπτά ελέγχοντας τις πατάτες αν έχουν μαλακώσει. Παράλληλα, ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τη μουστάρδα και τη ρίγανη. Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το φρέσκο κρεμμύδι σε ροδέλες.
Σουρώνουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας πολύ καλά με προσοχή να μην σπάσουμε τις πατάτες.
Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε με αλάτι και πιπέρι για να γίνει πιο εύγευστη.

Πηγή:giorgostsoulis.com

Related posts

“Blends”: Το νέο All Day Cafe Bar Restaurant των Νοτίων προαστίων ανοίγει τις πόρτες του!

Αναστάσης Δαφνής

Νοστιμότατη γλυκοπατάτα

supervisor

Ψητοί κολοκυθοκεφτέδες

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live