Παύλος Σταματόπουλος: Το “ΟΧΙ” του Ant1 στον δημοσιογράφο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

“Απορρίφθηκε επειδή είχε κλείσει η ομάδα της Φαίης”

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος έχει δουλέψει μποροστά και πίσω από τις κάμερες, σε πολλές πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης, μίλησε την Real News, στην οποία ανέφερε για πρώτη φορά την παρ’ ολίγον συνεργασία του με το “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά.

Πλέον στο Open. Πόσο εύκολο ήταν να φύγεις από τον Alpha μετά από τόσα χρόνια;

Κατ’ αρχάς, µεσολάβησε και ο ΣKAΪ, όπου ήµουν πέρυσι, ως αρχισυντάκτης στην εκποµπή της Ντορέττας, το «Survivor Πανόραµα». Με τον Alpha δεν προέκυψε µια καινούργια πρόταση. Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να επανασυνδεθώ µε ανθρώπους της δουλειάς, που νόµιζαν ότι είµαι αποκλειστικά υπάλληλος του Αlpha. ∆ηλαδή έπρεπε να κάνω κάποια τηλεφωνήµατα για να τους εξηγήσω ότι είµαι διαθέσιµος. Μίλησα εκείνη την εποχή µε δυο-τρεις ανθρώπους του χώρου, αλλά µέχρι εκεί. Ένας από τους ανθρώπους µε τους οποίους µίλησα -και µου έκανε καλό- ήταν η Φαίη Σκορδά. Την πήρα τηλέφωνο για ενδεχόµενη συνεργασία και ήταν πολύ φιλική, αλλά είχε ήδη κλείσει την οµάδα της. Και φάνηκε να θέλει να βοηθήσει, δηλαδή µίλησε και στον ΑΝΤ1 για εµένα. Και δεν είµαστε φίλοι. Μου έκανε πάρα πολύ θετική εντύπωση το ενδιαφέρον που έδειξε.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.