Πέρασε ή δεν πέρασε ο Δήμος Μπέκε στους 8;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δήμος-Μπέκε-Χάρης-Μος

Οι πρώτοι παίκτες που διαγωνίστηκαν από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ήταν ο Δήμος Μπέκε, γνωστός απ’ το συγκρότημα των ONE και Χάρης Μωσαΐδης, γνωστός και ως Haris Mos, οι οποίοι τραγούδησαν το «Feeling Good».

«Αυτά τα πράγματα δε μπορούμε να τα κρίνουμε, ούτε να τα συγκρίνουμε, ούτε να τα επικρίνουμε, ούτε να τα χωρίσουμε» είπε ο Αντώνης Ρέμος και στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι υπόλοιποι coaches. Ωστόσο δεν βοήθησαν αρκετά και ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε time out για να συσκεφθεί με τον βοηθό του Χρήστο Σούμκα.

Υστέρα, ανακοίνωσε πως παραμένει ο… Δήμος Μπέκε!

Δήμος Μπέκε

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.