Με υλικά από το σπίτι σας!
Υλικά
2 πίτες για σουβλάκι
5 κ.σ. κέτσαπ
1 κοφτό κ.γ. πελτέ ντομάτας
κασέρι τριμμένο
2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
Λίγη πράσινη πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολάκι βάζουμε την κέτσαπ, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό, ώστε να αραιώσουμε λίγο την σάλτσα (χαμηλή ροή βρύσης περνάμε γρήγορα το μπολ σε μισό δευτερόλεπτο)
Ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνουμε μία πίτσα χωρίς να φεύγουν/παρασύρονται υλικά είναι ο εξής: χρησιμοποιούμε τριμμένο τυρί (όχι φέτες) και ρίχνουμε πρώτα μια μικρή στρώση πάνω από τη σάλτσα, στη συνέχεια τοποθετούμε το αλλαντικό το οποίο έχουμε κόψει επίσης σε κομμάτια με μαχαίρι ή με το χέρι και μετά από πάνω άλλη μια στρώση τυριού, τις πιπεριές και λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° μέχρι να λιώσει καλά το τυρί και αφού γίνει αυτό γυρνάμε για κανένα 5λεπτο στους 200° στο grill ώστε να γίνει τραγανότατη και τέλεια!
Πηγή:cookpad.gr