Backstage24.gr
Γεύσεις

‘Πλούσια’ τονοσαλάτα

Τι χρειαζόμαστε:
1 κούπα ρύζι βρασμένο
2-3 αυγά βρασμένα καλά
6-7 μέτριες πίκλες
1 μικρή κονσέρβα τόνο
3-4 κ.σ. μαγιονέζα
μισό κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι

Πώς το κάνουμε:
Βράζουμε το ρύζι και το ρίχνουμε στο μπολ όπου θα ετοιμάσουμε τη σαλάτα μας.
Βράζουμε τα αυγά μέχρι να στερεοποιηθεί ο κρόκος, τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τις πίκλες και τις ρίχνουμε κι αυτές.
Ψιλοκόβουμε και το κρεμμυδάκι και ανοίγουμε την κονσέρβα του τόνου πετώντας το λάδι και στραγγίζοντας τον όσο μπορούμε.
Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τα γούστα μας, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με την μαγιονέζα και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!

πηγή: sintagestispareas.gr

Related posts

Υγιεινό πρωινό με κουάκερ και κινόα…

Αναστάσης Δαφνής

Mπουκιές μπακαλιάρου σε κριτσανιστό κουρκούτι τεμπούρα

Αναστάσης Δαφνής

Γλύκανε το έτερον ήμισυ με Fondue σοκολάτας!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου