Backstage24.gr
Γεύσεις

‘Πλούσια’ τονοσαλάτα

Τι χρειαζόμαστε:
1 κούπα ρύζι βρασμένο
2-3 αυγά βρασμένα καλά
6-7 μέτριες πίκλες
1 μικρή κονσέρβα τόνο
3-4 κ.σ. μαγιονέζα
μισό κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι

Πώς το κάνουμε:
Βράζουμε το ρύζι και το ρίχνουμε στο μπολ όπου θα ετοιμάσουμε τη σαλάτα μας.
Βράζουμε τα αυγά μέχρι να στερεοποιηθεί ο κρόκος, τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τις πίκλες και τις ρίχνουμε κι αυτές.
Ψιλοκόβουμε και το κρεμμυδάκι και ανοίγουμε την κονσέρβα του τόνου πετώντας το λάδι και στραγγίζοντας τον όσο μπορούμε.
Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τα γούστα μας, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με την μαγιονέζα και η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!

πηγή: sintagestispareas.gr

Related posts

Κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό

supervisor

Υγρά μπισκότα σοκολάτας

editor

Βελουτέ σούπες για τις κρύες μέρες…

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live