Ποια διαγωνιζόμενη έπεισε όλους τους coaches;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

battle

Πάντοτε θεωρούσε εμπόδιο την εμφάνισή της για να κυνηγήσει το όνειρό της, γι’ αυτό και επέλεξε να διαγωνιστεί στο The Voice, όπου τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η φωνή.

Μιλάμε φυσικά για τη Δήμητρα Δημητρακοπούλου, η οποία εχθές διαγωνίστηκε στο ρινγκ του The Voice, όταν τραγούδησε το «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» μαζί με την Αντιγόνη Τσιπλακίδη.

Όλοι οι coaches είπαν τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία της ενώ και ο δικός της coach, Μιχάλης Κουινέλης, συμφώνησε μαζί τους δίνοντας στη Δήμητρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Δήμητρα Δημητρακοπούλου

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.