Ποιοι τύποι ανδρών σου την “σπάνε”;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σίγουρα τους έχεις συναντήσει!

Υπάρχουν αρκετοί άνδρες, οι οποίοι με το που τους βλέπεις, φαίνονται πολύ ευγενικοί και διακριτικοί, κοινώς gentleman.

Υπάρχουν άλλοι βέβαια, που τα μειονεκτήματα τους τα βγάζουν από το πρώτο ραντεβού, ή ακόμα και με το πέρας της γνωριμίας τους με κάποια κοπέλα.

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 “κακά” παραδείγματα που συναντάς πιο συχνά:

  1. Ο ξερόλας: Προσπαθεί να αποδείξει ότι γνωρίζει τα πάντα, έχοντας πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για όσα ισχυρίζεται και όσα δηλώνει.
  2. Ο πέφτουλας: Αυτός που από την πρώτη στιγμή κάνει γνωριμία με μια κοπέλα, θα έχει στο νου του να την ρίξει στο κρεβάτι. Καμία διακριτικότητα, καμία ευγένεια.
  3. Ο παραμυθάς: Συνδυάζεται με τα 2 παραπάνω παραδείγματα, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας, θα σου πει τόσο όμορφα και γλυκά ψεματάκια, τα οποία εσύ θα τα “χάψεις” σαν το ψάρι, με απώτερο σκοπό να τα πείτε ιδιαιτέρως…στο σπίτι του.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.