Ποιος είπε «Τη λυπάμαι την Ροζίτα Σώκου»;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σπύρος Μερκούρης

Ο Σπύρος Μερκούρης απαντάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα για τη δήλωση της Ροζίτας Σώκου ότι «Η Μελίνα ήταν ελεεινή ηθοποιός».

Σπύρος Μερκούρης

Ο ίδιος είπε

Η Ροζίτα Σώκου είχε όνειρο να γίνει η Elsa Maxwell της Ελλάδας, η γνωστή ως «κουτσομπόλα του Hollywood» τις δεκαετίες του ’30 και του ’40. Εκείνη όμως είχε προσωπικότητα, κάτι που δεν χαρακτηρίζει τη Ροζίτα Σώκου. Τη λυπάμαι. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να φτάσει στο σημείο να μιλά γι’ αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω καν να την κρίνω. Δεν θέλω να ασχοληθώ. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.