Gossipstory.gr
Γεύσεις

Πως να ,μαγειρέψεις το αρνί ή το κατσίκι που σου έμεινε από το Πάσχα

Μακαρονάδα με αρνί ή κατσίκι

Σχεδόν πάντα περισσεύει λίγο από το κατσίκι ή το αρνί από τη ημέρα του Πάσχα. Με την ακόλουθη συνταγή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κρέας που σου περίσσεψε προσθέτοντας λίγα ακόμα υλικά για να έχεις ένα διαφορετικό και πεταντανόστιμο πιάτο. 

Υλικά:

αρνί ή κατσίκι χωρίς λίπος 
1 πακέτο μακαρόνια
ελαιόλαδο
κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1-2 σκελίδες σκόρδου
ντομάτες
1 κ.γλ. πελτέ ντομάτας
1 φύλλο δάφνης
δυόσμο ή θυμάρι τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι, κουρκουμάς

Εκτέλεση: 

Καθαρίζεις το κρέας από τα λίπη και το ψιλοκόβεις. Ρίχνεις σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτεις τις ντομάτες και τον πελτέ. Προσθέτεις το δυόσμο ή το θυμάρι και το κρέας. Αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα αρκετά. Πριν την κατεβάσεις από τη φωτιά, ρίχνεις αλάτι, κουρκουμά και πιπέρι.

 

Πηγή: followme

Related posts

Μοσχάρι φιλέτο πιπεράτο

editor

Νόστιμο ορεκτικό: τυροκροκέτες που λιώνουν στο στόμα

supervisor

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης συμμετείχε στη γιορτή για τα 50 χρόνια του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live