Gossipstory.gr
Σχέσεις & Σεξ

Πως να συνδυάσω την δουλειά με την σχέση μου;

Το σύγχρονο εργασιακό τοπίο, πολύ περισσότερο κάτω από την επίδραση της κρίσης, μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά στρεσογόνο.

Και η γυναίκα και ο άντρας κατά την διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής ημέρας μπορεί να αισθάνονται σε ένα περιβάλλον που τους ζητάει πάρα πολύ, πολύ μεγάλη πίεση. Απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, πολλές και αβέβαιες ώρες, καθώς και γενικά θέματα που σχετίζονται με την εργασία μπορεί εύκολα να διαχυθούν στην οικογενειακή ζωή, με αρνητικές συνέπειες.
Η έρευνα που διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο και αφορά τις σχέσεις των ζευγαριών δείχνει ότι αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, είναι πιθανό να φέρετε στο σπίτι αρνητικότητα μαζί σας και το ζευγάρι και η σχέση σας μπορεί να υποφέρουν.

Και το αντίθετο είναι επίσης αλήθεια: αν είστε δυσαρεστημένοι με τη σχέση σας, η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητά σας στο χώρο εργασίας μπορεί να μειωθεί.

Ένας τρόπος για να αρχίσει να βελτιώνει το ζευγάρι τη σχέση του και άρα και τις σχέσεις στο χώρο εργασίας είναι να παρθεί από κοινού μια απόφαση για μια καλύτερη ισορροπία εργασίας-ζωής.
Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι πολύ δύσκολο, μιας και η καθημερινότητα, όπως λέμε, μας παίρνει από κάτω, αλλά ακόμα και μικρές αλλαγές στην εβδομαδιαία ρουτίνα και τις συνήθειες μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Προσπαθήστε να κάνετε κάθε μία από τις δραστηριότητες που αφορούν είτε την δουλειά είτε την σχέση να έρθουν σε ισορροπία με κάποιες στάνταρ αποφάσεις .
Δείτε πώς τα έχετε πάει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Χωρίς τσακωμούς είτε αν έχετε καταφέρει να ξεκλέψετε λίγο χρόνο ή αν έχετε βελτιώσει την διάθεσή σας.
Σημειώστε τι έχετε καταφέρει να πετύχετε και γιατί, με ποιον τρόπο. Στη συνέχεια θα αποφασίσετε πώς θα μπορούσε να πάει καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. Μήπως αν ξυπνούσατε 10 λεπτά νωρίτερα – που δεν είναι τραγικό – να μπορούσατε να έχετε μια όμορφη στιγμή μαζί;
Πάρτε αποφάσεις για μικρές αλλαγές και τηρείστε τες όσο περισσότερο μπορείτε. Για παράδειγμα:

  • Θα πάρω ένα πλήρες μεσημεριανό διάλειμμα με τον σύντροφό μου μακριά από το γραφείο μου
  • Θα στείλω μήνυμα ή θα καλέσω για μια όμορφη συζήτηση, χωρίς νεύρα το σύντροφό μου κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Θα μιλήσω με τους συναδέλφους για κάτι άλλο εκτός από την εργασία
  • Θα αφήσω την δουλειά στην ώρα της, αν μπορώ, όσο περισσότερο μπορώ.
  • Θα κρατήσω το βράδυ το κινητό κλειστό – πολύ σημαντικό αυτό.
  • Δεν θα ελέγξω το email μου συνέχεια, στην ουσία πρόκειται για ένα άγχος χωρίς τελειωμό
  • Θα φάω ένα γεύμα με τον σύντροφό μου
  • Θα συζητήσουμε ένα θέμα, εκτός από την εργασία με το σύντροφό μου
  • Θα βρούμε το χρόνο για να κάνουμε κάτι μαζί ως ζευγάρι ή ως οικογένεια (π.χ.. θα πάμε για μια βόλτα, θα ασχοληθούμε μαζί με ένα σπορ, θα πάμε ένα σινεμά)

Και το πιο σημαντικό: θα βρω χρόνο για να αναθερμάνω την ερωτική σχέση με τον σύντροφό μου, ακόμα κι αν η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Ζευγάρι που δεν αποκτά σωματική επαφή χάνει και την πνευματική και την ψυχική.

πηγή:oroskopos.gr

Related posts

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του πέους; Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν

editor

2+1 Σημάδια που φανερώνουν αν είσαι καλή στο σεξ

editor

7 άγνωστα facts για τον… γυναικείο οργασμό!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live