Πόσα κεράκια έσβησε η Βίκη Χατζηβασιλείου;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Βίκη Χατζηβασιλείου

Εννέα, όσα και τα χρόνια της εκπομπής της, «Πάμε πακέτο».

Βίκη Χατζηβασιλείου

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η γιορτή. Δεν το πιστεύαμε όταν ξεκινούσαμε ότι θα φτάναμε να γιορτάζουμε αυτή την επέτειο. Είναι όλοι οι συνεργάτες αγαπημένοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή, το «Πάμε Πακέτο» ίσως είναι η μακροβιότερη εκπομπή στην prime time. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει πολύ. Από αυτόν ξεκινούν όλα και για αυτόν γίνονται όλα. Από το σπίτι μπορεί και συμμετέχει σε αυτό που συμβαίνει στο πλατό και είναι πολύ σπουδαίο για εμάς να μας λένε οι άνθρωποι ότι γίνονται πιο ευαίσθητοι. Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση… Θέλω να συνεχίσω αυτό το έργο και θα το κάνω με την ίδια αγάπη όπως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα», τόνισε η Βίκη Χατζηβασιλείου.

Βίκη Χατζηβασιλείου

Οι συντελεστές της εκπομπής, αλλά και στελέχη του Alpha, γιόρτασαν την εξαιρετική πορεία των εννέα σεζόν, στην Αίγλη Ζαππείου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.