Πόσο αναζητούν οι Έλληνες το ιντερνετικό σεξ;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

ζευγάρι στην παραλία

Σύμφωνα με νέα έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) οι Έλληνες διαπιστώνεται να είναι αρκετά εθισμένοι στο σεξ μέσω internet. Μέσα από τους 800 άνδρες και τις 800 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 65 ετών, που πήραν μέρος στην έρευνα, προκύπτει πως 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης μέσα από άλλες έρευνες της ΕΜΑΣ, προκύπτει πως οι οι άνδρες, ψάχνουν πέντε φορές περισσότερο από τις γυναίκες για σεξουαλικό υλικό.

Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και το θέμα των σχέσεων καθώς και η γνώμη τόσο των παντρεμένων όσο και των άγαμων ερωτηθέντων στην έρευνα.

Συγκεκριμένα, το 43% των ερωτηθέντων της έρευνας, δηλώνει πως έχει συνάψει σχέση μέσω internet. Τόσο οι έγγαμοι όσο και οι άγαμοι, δηλώνουν ότι το διαδικτυακό σεξ τους βοηθά να απελευθερωθούν και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Επίσης, παρόλο που οι παντρεμένοι θεωρούν πως πρόκειται για ταμπού και απιστία, καταφεύγουν συχνά σε μια εφήμερη σχέση από το internet. Ακόμα, το 43% των ερωτηθέντων αναζητά ιατρικές συμβουλές για προβλήματα στυτικής λειτουργίας στο διαδίκτυο, ενώ το 48% έχουν δηλώσει ότι μέσα από την διαδικασία αυτή αυτοικανοποιούνται. Τέλος, το 26% δηλώνει πως τους έχει απελευθερώσει ενώ μόλις το 2% ότι έχει βλάψει την σεξουαλική τους ζωή.

Πηγή: onmed.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.