Πόσο σεξ αντέχει ένας άνδρας σε ένα βράδυ;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

 Σίγουρα όλοι θα θέλατε να ξέρετε πόσο σεξ αντέχει ένας άνδρας!

 

Ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία για την ερωτική ζωή 600 ανδρών, ηλικίας 25 έως και 45 ετών, διαπιστώνοντας το αυτονόητο: όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο πολύ σεξ μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα βράδυ.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες μέχρι τα 35 αντέχουν να κάνουν σεξ τουλάχιστον δυο με τρεις φορές το βράδυ, ενώ αμέσως μετά την ηλικία αυτή η συχνότητα μειώνεται δραστικά. Για παράδειγμα, το σεξ στα 40 μετά βίας φτάνει τη μια φορά σε μια νύχτα.

Ωστόσο, όπως τονίζουν οι ερευνητές η συχνότητα δεν έχει σχέση με τη διάρκεια αφού ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε ότι αν και είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές, η διάρκεια δεν ήταν η επιθυμητή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη σύντροφό του.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.