Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η έρευνα θα απογοητεύσει πολύ τους 40 (και βάλε)!

Νέα στοιχεία, ανακοινώθηκαν, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο του Kinsey, που αφορά το σεξ, το φύλο και την αναπαραγωγή.

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν, αναφέρουν πως οι ηλικίες 18-29 ετών είναι καλό να έρχονται σε σεξουαλική επαφή 112 φορές τον χρόνο, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα.

Για τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών, ο μέσος όρος ανέρχεται στις 86 φορές τον χρόνο, δηλαδή 1.6 φορές την εβδομάδα!

Όσο για τους 40αρηδες, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, οι ηλικίες 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν μόνο 69 φορές τον χρόνο, γεγονός που διαπιστώνουμε ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας πολλών παραγόντων. Υποχρεώσεις, παιδιά και οικονομικά προβλήματα είναι μερικά από τα αίτια που παρατηρούμε ότι επηρεάζουν την σεξουαλική επαφή αυτών των ηλικιών.

Ωστόσο, στην έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο, όσον αφορά τους παντρεμένους φάνηκε ότι οι 3 στους 10 κάνουν σεξ δύο μετ τρεις φορές σεξ την εβδομάδα, οι 4 στους 10 ελάχιστες φορά το μήνα ενώ ο 1/10, μηδαμινές φορές τον χρόνο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.