Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις σε κάθε ηλικία;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Έρευνα αποκαλύπτει αν παίζει ρόλο η ποσότητα ή ποιότητα.

Έρευνα από πού διεξήχθη από καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και του Στοoύνι Μπρουκ, μελέτησε δείγμα 6.000 ανθρώπων, ηλικίας από 18-93, σε μία περίοδο 18 ετών. Προφανώς όσο μεγαλώνεις (πολύ, πάρα πολύ) φθίνει η ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής, υπάρχουν όμως και τα καλά νέα:

Με τα χρόνια οι άνθρωποι δίνουν έμφαση στην ποιότητα της σεξουαλικής πράξης και όχι στην ποσότητα. Και όταν λέμε ποιότητα, αναφερόμαστε σε πιπεράτους πειραματισμούς με sex toys, ή στην συνειδητή σου προσπάθεια να της προσφέρεις ικανοποίηση με στάσεις που ξέρεις πως κάνουν τον οργασμό της παιχνιδάκι. 

Και αυτή η προσπάθεια για καλύτερο σεξ οδήγησε τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι καθώς μεγαλώνεις έχεις καλύτερη σεξουαλική ζωή και ας κάνει λιγότερο σεξ. Διότι πολύ απλά γίνεσαι καλύτερος στο σεξ με τα χρόνια με την εμπειρία και όταν πια έχεις φτάσει σε μια ηλικία που μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την εμπειρία στο κρεβάτι, τότε δεν αποζητάς τις πάρα πολλές βαρετές φορές, αλλά τις λίγες και καλές.

Φυσικά., αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποφεύγεις –για να διατηρήσεις την ποιότητα. Άλλο το λίγο και καλό και άλλο το καθόλου.  Διότι χωρίς σεξ στη ζωή σου, τότε θα είσαι δυστυχισμένος. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι έρευνες. 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.