Backstage24.gr
Γεύσεις

Πουτίγκα φράουλας

Δροσερή και εποχιακή συνταγή για να απολαύσετε τις φράουλες!

Υλικά

500 γρ. φράουλες

250 ml κρέμα γάλακτος (πλήρης)

150 γρ. ζάχαρη

30 γρ. βούτυρο ανάλατο

125 ml γάλα

125 ml sangria

1 πρέζα αλάτι

3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη

 

Εκτέλεση:

Αφού ζεστάνουμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο.

Διαλύουμε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε παγωμένο νερό).

Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, το αλάτι, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπάμε για τουλάχιστον 5 λεπτά.

Αφού βάλουμε το μείγμα σε φόρμα ή μπωλάκια, τοποθετούμε στο ψυγείο και αφήνουμε για ένα 24ωρο για να πήξει.

Πηγή: sintagespareas.gr

Διαβάστε επίσης:

Γρανίτα με βότκα και ροδάκινο

Related posts

Αργομαγειρεμένο χοιρινό στη γάστρα με πορτοκάλι & μουστάρδα

Γιάννης Μαυρίδης

Popsicles με γιαούρτι και φράουλες

editor

Ψωμάκια με τυριά παναρισμένα με τυρογαριδάκια

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live