Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ξεκίνησαν το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τη νέα τους παράσταση με τίτλο “ΒΑΒΕΛ”.
Μία παράσταση βασισμένη στον καινούριο, ομότιτλο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις εμφανίσεις τους, από τη Feelgood Records.
“Η ΒΑΒΕΛ είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “ημέρες του φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης.Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του Βοτανικού – την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας. Στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο”.
Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης-Γεράσιμος Ευαγγελάτος