Πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το Divergent

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

divergent αφίσα

Ύστερα από την γνωστοποίηση της μεταφοράς του βιβλίου «Divergent» στους κινηματογράφους, την μεγάλη ζήτηση του στα βιβλιοπωλεία και τις πρώτες επίσημες αφίσες, έχουμε και το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας.

Η ιστορία του Divergent μας μεταφέρει στο μελλοντικό Σικάγο, όπου μετά τον πόλεμο και για να διατηρηθεί η ειρήνη, οι άνθρωποι ζουν όντας σε πέντε φατρίες. Κάθε χρόνο, όλοι οι κάτοικοι της κάθε φατρίας υποβάλλονται σε ψυχολογικά τεστ ώστε να διαπιστωθεί σε ποια κατηγορία ανήκουν. Τίποτα δεν θα είναι όμως ίδιο για την Beatrice «Tris» Prior, όπου θα μάθει για πρώτη φορά πως είναι «Divergent» και δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε καμιά από αυτές τις ομάδες. Όντας αποφασισμένη να καταστρέψει αυτό το σύστημα και να ελευθερωθούν όλοι οι άνθρωποι από τις φατρίες, θα βρει συμμάχους στον δύσκολο μα και περιπετειώδες δρόμο που διάλεξε να διαβεί.

Μετά από την δημοφιλή σειρά βιβλίων – ταινιών Hunger Games, οι λάτρεις του νεανικού δραματικού sci-fi, θα έχουν την δυνατότητα να καλωσορίσουν το Divergent. Την επόμενη ιστορία δράσης όπου με το επίσης νεανικό καστ θα προσπαθήσει να προσεγγίσει κοινωνικο-πολιτικές πτυχές μιας δυστοπικής κοινωνίας.

Το trailer μας προσφέρει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα, μέσα από την υπόθεση και την αγωνία που προσφέρει η ταινία. Είναι διακριτές επίσης οι απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και οι σκηνές μάχης που θα κυριαρχήσουν στο σενάριο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: