Πρότυπο μοντέλο υγιούς ανάπτυξης και παράδειγμα προς μίμηση ο Όμιλος του Alpha

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πρότυπο μοντέλο υγιούς ανάπτυξης και παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο Όμιλος του Alpha, σε αυτή την «κινούμενη άμμο» των ελληνικών ΜΜΕ.

Τα οικονομικά του ραδιοφώνου έχει περάσει, ήδη, σε θετικό πρόσημο, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την τηλεόραση στις αρχές του νέου έτους…

Και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία τα νούμερα τηλεθέασης είναι άκρως ικανοποιητικά, αφού δείχνουν πως το κανάλι της Κάντζας τείνει να σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα της πρώην AGB. Φαίνεται πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Φουρλεμάδη το ιδανικό άνθρωπο που σε αυτή την δύσκολη εποχή οδηγεί με σταθερό χέρι τις εταιρείες του στην σωστή πορεία. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Φουρλεμάδης υπήρξε στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστόδουλου και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» από την ίδρυσή της το 2002, μέχρι και το 2008.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: