Backstage24.gr
Γεύσεις

Ψαρονέφρι με μέλι

Υλικά

  • 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
  • Υλικά για την σάλτσα
  • 2 κ.σούπας μουστάρδα
  • 1 κ.σούπας μέλι
  • 1/2 λεμονί τον χυμό
  • 1/2 πορτοκάλι τον χυμό του (προαιρετικά)
  • 1 κ.σούπας σόγια σος(προαιρετικά)
  • 1 κ.σούπας θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • Υλικά για την κρεμά
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 κ.σούπας κορν φλάουρ

Συνταγή

Πλένουμε το κρέας.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το ψαρονέφρι.

DSC_0738-001

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα το τηγάνι ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, αφαιρούμε από το τηγάνι το κρέας.

DSC_0740-001

Σε ένα ποτήρι διαλύουμε το κορν φλαου

DSC_0742-001

και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε ζωηρά για μην σβολιάσει.Η σάλτσα είναι έτοιμη.Αν θέλετε ξαναβάλτε μέσα στο τηγάνι το ψαρονέφρι

DSC_0743-001

ή σερβίρεστε το την σάλτσα πάνω από το κρέας.

DSC_0748-001

Related posts

Ζαμπονοτυρόπιτα κέικ

paraskevi.eustathiou

Ομελέτα φούρνου με σπαράγγια απο τον Άκη!

Αναστάσης Δαφνής

Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και ντομάτα

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου