Backstage24.gr
Γεύσεις

Ψαρονέφρι με ρύζι και ανανά

Για γκουρμέ καταστάσεις…

Υλικά:

  • ¼  κούπας σάλτσα σόγιας
  • ½  κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 4 φιλέτα ψαρονέφρι
  • 230 γρ ανανά, φρέσκο ή κονσέρβα
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 250 γρ ρύζι καστανό ή λευκό
  • μια πρέζα χοντρό αλάτι
  • λίγο βούτυρο

Εκτέλεση:

Σε μια σακούλα τροφίμων, βάζουμε τη σόγια, το πιπέρι και τα φιλέτα. Μαλάζουμε τα φιλέτα, ώστε να πάει η σάλτσα παντού και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 7 λεπτά, γυρνώντας τη σακούλα συχνά.

Όσο μαρινάρεται το κρέας, ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, βάζοντας λίγο βούτυρο.

Βάζουμε τον  ανανά και τα κρεμμυδάκια στο τηγάνι και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

Βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον ανανά, ανακατεύουμε και τα κρατάμε ζεστά.

Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο με λίγο βούτυρο και ψήνουμε τα φιλέτα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε το κρέας μαζί με το ρύζι.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Γίγαντες φούρνου

paraskevi.eustathiou

Vegan μπισκότα με λιναρόσπορο

paraskevi.eustathiou

Τούρτα σοκολάτα κάστανο

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου