Backstage24.gr
Γεύσεις

Ράβδοι με βρόμη και μπανάνα

Τι θα πάρουμε σήμερα μαζί μας στο γραφείο; Πώς θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά;

Υλικά

150 γρ. βούτυρο αγελάδας
75 γρ. καστανή ζάχαρη (σκούρα)
50 γρ. μέλι
350 γρ. νιφάδες βρόμης
50 γρ. φουντούκια κοπανισμένα
1/2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 τεμ. μπανάνες πολτοποιημένες

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φουντούκι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και τη βρόμη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε την μπανάνα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο χαμηλό τσέρκι ή ταψάκι περίπου 20×20 εκ. και ύψους 2 εκ. Το πιέζουμε προς τα κάτω να ισιώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Πηγή:steliosparliaros.gr

Related posts

OREO γλυκό ψυγείου με τρεις κρεμένιες στρώσεις

supervisor

Η πιο εύκολη πίτσα με ψωμί του τοστ!

supervisor

Παραδοσιακό ρυζόγαλο

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου