Ρέμος «Τα talent shows δεν είναι ξεφτίλα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αντώνης Ρεμος

Απάντηση του σε όσους κακοπροαίρετους συναδέλφους του κρίνουν αρνητικά τα reality έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, χθες βράδυ, μέσω του «The Voice» και θυμήθηκε την περίοδο της εκπομπής «Να η Ευκαιρία».

«Πάντα υπήρχαν οι ευκαιρίες. Τότε ήταν μια πολύ όμορφη εκπομπή στην τηλεόραση. Το “Να η ευκαιρία”. Βγήκανε πάρα πολλά ταλέντα. Μην ξεχνάμε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης, αυτή η τεράστια φωνή, βγήκε από εκεί. Έτσι λοιπόν έγραψα ένα γράμμα το οποίο δεν έστειλα ποτέ. Δεν είχα το σθένος. Φοβόμουν πως είναι κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό να πας σε έναν διαγωνισμό στην τηλεόραση. Δεν πίστεψα ποτέ στον εαυτό μου και ότι θα έφτανα στο σημείο να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο και κριτές. Έτσι αρκέστηκα και μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσα κι εγώ να συμμετέχω στο “Να η Ευκαιρία”. Αυτή είναι η απάντηση σε κάποιους κακοπροαίρετους συναδέλφους μου, που θα θέλανε να το παίξουν ότι τα talent shows είναι ξεφτίλα. Βέβαια μετά προέκυψαν πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου, γιατί τις δημιουργούσα εγώ».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.