Backstage24.gr
Γεύσεις

Ρυζόγαλο χωρίς λακτόζη με καστανό ρύζι

ΥΛΙΚΑ
100 γρ. καστανό ρύζι
1 lt. Arla Lactofree
4 κ.σ. κορν φλάουρ
120 γρ. ζάχαρη (60 γρ. λευκή & 60 γρ. καστανή)
1 λοβό βανίλιας
Σοκολάτα κουβερτούρα (για τη διακόσμηση)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε το καστανό ρύζι σε νερό για 5 ώρες.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα 2/3 από το lactofree (γάλα χωρίς λακτόζη). Προσθέτουμε τη βανίλια, το καστανό ρύζι και ανακατεύουμε.
Διαλύουμε το κορν φλάουαρ στο υπόλοιπο, κρύο lactofree. Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε, μέχρι να μειωθεί στα 2/3. Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.

Πηγή:www.chefonair.gr

Related posts

Γαρίδες τυλιχτές σε φύλλο σφολιάτας

supervisor

Τούρτα εκλέρ ψυγείου

paraskevi.eustathiou

Υγιεινά αλμυρά pancakes με σολομό

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου