Backstage24.gr
Γεύσεις

Σαλάτα με καλαμπόκι, πιπεριές και κρεμμύδι

Εύκολη, γρήγορη και ελαφριά σαλάτα.

Υλικά:

  • 3-3 ½ κούπες καλαμπόκι
  • 1 κούπα πιπεριά, τεμαχισμένη
  • ½ κούπα κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ¼ κούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
  • ¼ κ.γ. αλατοπίπερο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ψήνουμε τα καλαμπόκια (ολόκληρα, με τη φλούδα τους) και τα λαχανικά στο φούρνο, στους 180C, για 30 λεπτά.

Αφήνουμε τα καλαμπόκια να κρυώσουν και βγάζουμε τη φλούδα. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τους σπόρους και τους ανακατεύουμε με τα λαχανικά και τον άνηθο.

Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Μπορούμε να βάλουμε το μείγμα σε αραβική πίτα και να απολαύσουμε ένα υγιεινό σνακ ή να το σερβίρουμε με ελαφρά ψημένες πίτες.

Related posts

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών

paraskevi.eustathiou

Σοκολατένιο και αμαρτωλό Cheese Cake

supervisor

Μους σοκολάτας γάλακτος με καραμελωμένα φουντούκια

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου