Backstage24.gr
Γεύσεις

Σαλάτα μήλο με ρόκα και ρόδι

Πεντανόστιμο και γρήγορο!

Υλικά:

  • 1/2 φλ. ψύχα καρυδιών
  • 2 τραγανά μήλα, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα
  • 1/4 φλ φύλλα ρόκας
  • 1/4 φλ φρέσκο χυμό λάιμ
  • 1/2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
  • χοντρό αλάτι
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • σπόροι από 1 ρόδι
  • 1/2 φλ τυρί προβολόνε, τριμμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175C.

Απλώνουμε τα καρύδια σε ένα ταψί και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για 8-10 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα χοντροκόβουμε.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ψημένα καρύδια, τα μήλα, τα κρεμμυδάκια, τη ρόκα, το χυμό λάιμ, το κόκκινο πιπέρι και το ελαιόλαδο.

Αλατοπιπερώνουμε.

Γαρνίρουμε με τους σπόρους ροδιού, το τυρί προβολόνε (προαιρετικά) ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.

Related posts

Πατατοκεφτέδες

paraskevi.eustathiou

Κοκκινιστά ρεβύθια

paraskevi.eustathiou

Ηoney! Honey! του Αστέριου!

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live