Backstage24.gr
Γεύσεις

Σάντουιτς με αβγοσαλάτα και ραπανάκι

Εύκολο ελαφρύ και γρήγορο!

Υλικά:

Για την αβγοσαλάτα:

  • 6 σφιχτά αβγά βρασμένα, κρύα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • ¼ φλ. μαγιονέζα
  • ½ κ.γ ξύσμα λεμονιού και 1 & ½ κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1/3 φλ. σέλερι, ψιλοκομμένο
  • ¼ φλ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σάντουιτσ:

  • Ψωμί της αρεσκείας σας
  • 3-4 φύλλα μαρουλιού, για τη γέμιση
  • ραπανάκι, ψιλοκομμένο, για τη γέμιση

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τα αβγά, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό σε ένα μπολ.

Με τα χέρια μας ή με σύρμα ανακατεύουμε τα υλικά.

Αλατοπιπερώνουμε το μείγμα, το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες.

Τοποθετούμε τα φύλλα μαρουλιού, την αβγοσαλάτα και το ραπανάκι σε στρώσεις ανάμεσα στις φέτες το ψωμιού της αρεσκείας μας.

 

Related posts

Μπαξεβάνης, Σακελλαρίου, Νικολάου & Αθανασιάδης: Πασχαλινό τραπέζι με τη βοήθεια 4 επώνυμων σεφ

Αναστάσης Δαφνής

Υγρό κέικ από τσουρέκι

Γιάννης Μαυρίδης

“Fajitas” με μοσχάρι, Viva Mexico!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live