Σε κεράτωσε αλλά δε σε χωρίζει;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν το κάνει!

Έμαθες ότι σε κεράτωσε αλλά δεν σε χωρίζει; Μπορεί να είναι αλλόκοτη αυτή η συμπεριφορά και εσένα να σε προβληματίζει όμως υπάρχει εξήγησεις για το λόγο που δεν το κάνει.

Ιδού οι λόγοι που δεν το κάνει!

Δεν θέλει να χωρίσει

Μπορεί να περνάει όμορφα μαζί σου άσχετα με το ότι έχει κάνει την κουτσουκέλα του. Ειδικά αν δεν τον καταπιέζεις και δεν είσαι ενοχλητική και αφού δεν το κάνεις εσύ τότε γιατί να το κάνει αυτός;

Δεν έχει βρει κάτι καλύτερο

Ένας λόγος που σε κεράτωσε είναι γιατί ψάχνει να βρει κάτι άλλο ή και κάτι καλύτερο όμως επειδή ακόμα δεν έχει βρει αυτό που θέλει μένει στα αβγά του μέχρι να βρεθεί.

Θέλει να αποφύγει καταστάσεις

Οι άντρες δεν αντέχουν τα δράματα και τις φασαρίες οπότε δεν θα μπουν εύκολα και στη διαδικασία του χωρισμού. Για αυτό από τη στιγμή που μπορεί να έχει μια παράνομη έχει και εσένα. Εκτός αν τον χωρίσεις εσύ.

Νιώθει άνεση μαζί σου

Από τη στιγμή που νιώθει μαζί σου πολύ άνετα δεν θα σε αφήσει τόσο εύκολα γιατί δεν είναι έτοιμος να ξαναμπεί σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε βρίσκει το σεξ αλλού και όλα τα υπόλοιπα μαζί σου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.