Σε ποια ηλικία είναι πιο σέξι οι γυναίκες;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Χαρούμενη Γυναίκα

Ποια είναι η καλύτερη σεξουαλική ηλικία για μια γυναίκα; Άνδρες και γυναίκες απαντούν σε ένα ακόμα θέμα για την ομορφιά και το σεξαπίλ που πρωτοστατεί στις μέρες μας.

Σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημιακού Κέντρου Κέντρο Hackensack στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, διαπιστώθηκε πως η καλύτερη σεξουαλική ηλικία μιας γυναίκας είναι μεταξύ 31 με 45 ετών. Το αποτέλεσμα της έρευνας που έγινε σε 500 γυναίκες, έδειξε πως ήταν πιο δραστήριες και άνετες σεξουαλικά, με περισσότερη φαντασία στο σεξ και καλύτερη γνώση του σώματος. Επομένως μια γυναίκα μπορεί τότε να διεκδικήσει καλύτερα αυτό πού την ικανοποιεί ερωτικά.

Από την άλλη μεριά, οι άνδρες που πήραν μέρος στη μελέτη, δήλωσαν πως ενώ οι γυναίκες ηλικίας 18-27 βιολογικά έχουν καλύτερο σώμα, εκείνες που ξέρουν καλύτερα να το διαχειρίζονται είναι όσες έχουν ξεπεράσει τα 30. Και συγκεκριμένα μιλώντας όρισαν τις ηλικίες 31-33!

Τέλος, στο ερώτημα των συμμετεχόντων για το «τι ακριβώς θεωρούμε ως η ομορφιά;», απάντησαν:

  • 70% : Αυτό που βγαίνει από μέσα μας
  • 67% : Την ωραία εξωτερική εμφάνιση
  • 40% : Το στυλ

Πηγή: onmed.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.