Σεξ στα όρθια – 3 στάσεις για να δοκιμάσετε!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το σεξ στα όρθια είναι μια στάση άμεσα συνδεδεμένη με το πάθος.

Ωστόσο, πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν το σεξ στα όρθια για να ξεφύγουν από την ενδεχόμενη ερωτική τους ρουτίνα και για να αναζωπυρώσουν την σεξουαλική τους σχέση. Υπάρχουν πολλές πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη στάση αυτή, δείτε τρεις από αυτές. 

1. Στα έπιπλα
Χρησιμεύει ιδιαίτερα στα ζευγάρια που έχουν αρκετή διαφορά ύψους. Προτιμήστε ένα γερό έπιπλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η γυναίκα επάνω με προσοχή για να μπορεί ο άνδρας να διεισδύσει πιο εύκολα. Θα πρέπει, βέβαια, να είναι και ο άνδρας προσεκτικός και να κρατά τη γυναίκα με τα χέρια του για διατήρηση της ισορροπίας.

2. Στον αέρα
Η πρακτική αυτή έχει μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, καθώς ο άντρας θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη σωματική δύναμη για να κρατήσει τη γυναίκα. Η αδρεναλίνη και το πάθος ανεβαίνουν κατακόρυφα και, επειδή ο άντρας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει το κορμί της γυναίκας στη στάση αυτή, η ηδονή μπορεί να είναι απόλυτη.

3. Στον τοίχο
Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη (αλλά και πιο βολική) στάση για το σεξ στα όρθια, αφού ο τοίχος μπορεί να βοηθήσει στην στήριξη. Με την πλάτη της γυναίκας στον τοίχο ο άντρας μπορεί να την κρατήσει και με την πλάτη του άντρα στον τοίχο μπορεί η γυναίκα να σκύψει κι έτσι να έχουμε μια εκδοχή του doggy style.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.