Σεξουαλικό προφίλ ελληνων

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σύμφωνα με έρευνες γνωστής εταιρείας προφυλακτικών οι Έλληνες  βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου, όσον αφορά την συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών.

Όπως απέδειξε η ίδια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 26.000 άνδρες από όλον τον κόσμο το 87% των Ελλήνων απάντησε ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, επίδοση που τους φέρνει στην πρώτη θέση της παγκόσμια κατάταξης.

Έρευνες  του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα  ότι  τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες είναι μεταξύ άλλων η  στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση σε ποσοστό που αγγίζει το 30%.

Εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των ανδρών ζητάει  την βοήθεια  του ειδικού.

Αντίστοιχες έρευνες της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου έδειξε ότι  το 45% περίπου των Ελληνίδων μεταξύ 31 και 40 ετών αντιμετωπίζει σεξουαλικές δυσλειτουργίες (μειωμένη επιθυμία, αδυναμία οργασμού, συμμετοχή στην ερωτική πράξη χωρίς να αποκομίζουν ηδονή η απλά υπομένοντας).

Οι άνδρες που βρίσκονται κοντά στην ηλικία των 40 και που έχουν μείνει άνεργοι τον τελευταίο καιρό, είναι αυτοί που βιώνουν εντονότατα το εργασιακό στρες , οι υποχρεώσεις τους τρέχουν μήνα με τον μήνα, δεν έχουν διάθεση για σεξ και ξεσπάνε στη σύντροφο τους.

Σεξ

Σεξ μέσα στο γάμο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τα ζευγάρια την πρώτη τριετία κάνουν περισσότερες από δέκα φορές το μήνα σεξ, ενώ μετά τον πέμπτο χρόνο ο αριθμός των συνευρέσεων πέφτει κάτω από το 50%. Την έβδομη χρονιά, μία φορά το μήνα φαίνεται να είναι αρκετή, ενώ από εκεί και πέρα η ερωτική έλξη μειώνεται δραστικά.

Σεξουαλικά προβλήματα

Όσοι παραδέχονται ότι αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες των  25 έως 40 περίπου χρόνων χωρίς να δεν είναι απαραίτητα υψηλού οικονομικού επιπέδου».

Από την άλλη για τις Ελληνίδες το σεξ αποτελεί ακόμη θέμα ταμπού καθώς δεν έχουν μάθει να διεκδικούν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Μάλιστα πιστεύουν  ότι μπορούν να καλύψουν τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σεξ χωρίς αυτά να γίνονται αντιληπτά από τον σύντροφο τους.

Πηγη: iatropedia.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.