ΣΚΑΙ: Προβληματισμός για τις επιδόσεις του Survivor!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ποιες είναι οι αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν;

Ούτε οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ δεν περίμεναν-το πάλαι ποτέ-σαρωτικό Survivor, να σημειώνει ποσοστά της τάξεως του 15%.

Τα νούμερα, μπορεί να είναι συμπαθητικά, όσον αφορά την prime-time του καναλιού, ωστόσο με τίποτα δεν μπορούν να συγκριθούν με την περσινή και προπέρσινη season.

Τα στελέχη, κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για να “αναστήσει” το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Κων/να Σπυροπούλου.

Ωστόσο, επειδή και στην Τουρκία, τα πράγματα είναι ανάλογα της τηλεθέασης, οι σκέψεις που κάνουν μαζί με τον Acun Ilicali, είναι να το γυρίσουν –και πάλι- σε Μαχητές και Διάσημοι.

Αλλαγές που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν από τις αρχές Μαρτίου.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.