Σκάι: Ρίχνει τηλεοπτική “βόμβα” και ανατρέπει την απογευματινή ζώνη!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νέες τηλεοπτικές εξελίξεις λίγο πριν την εκπνοή της τρέχουσας τηλεοπτικής season!

Είναι αλήθεια πως το 2018-2019 δεν ήταν καλό διάστημα για τον Σκάι, καθώς αρκετά συχνά, ερχόταν στην 4η θέση, πίσω από τον Star, και σε απόσταση αναπνοής από το νεοσύστατο Open.

Ο σταθμός, δεν θέλει να ξαναπεράσει τέτοια άσχημη περίοδο, γι’αυτό προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη χρονιά.

Έχοντας ως στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό, το πολύπαθο κεντρικό δελτίο του ειδήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το project που θα προβληθεί πριν από το εν λόγω πρόγραμμα, θα είναι ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο θα τιτλοφορείται ως “Guess My Age”, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν τις ηλικίες άγνωστων ανθρώπων.

Από τις αρχές του επερχόμενου φθινοπώρου, όμως, σχεδιάζει δεύτερο τηλεπαιχνίδι, με τίτλο “Boom”. Ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο ο παίκτης με κάθε σωστή απάντηση  μπορεί να κόψει τα καλώδια της “βόμβας” που βρίσκεται στο studio, έχοντας ως στόχο να το απενεργοποιήσει πριν λήξει ο χρόνος.

Ένα project που έχει σημειώσει παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία, όπως στην Αμερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν….

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.