Σκέφτεσαι να του δοθείς αμέσως; Μην το κάνεις!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

4 λόγοι που θα σε αποτρέψουν από αυτήν σου την σκέψη!

Επειδή, στη σημερινή εποχή, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σεξ, χωρίς καμία αίσθηση του ρομαντισμού και της αγάπης, εσύ θα κάνεις την εξαίρεση. Γιατί οι περισσότερες γυναίκες μπορεί να λένε με την πρώτη “βουρ στο πατσά” εσύ όμως θα το παίξεις κυρία, γιατί έχεις και αξιοπρέπεια.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τους 4 λόγους που δεν πρέπει να του δοθείς αμέσως.

1.Αν του δοθείς από τα πρώτα ραντεβού, σίγουρα θα σε περάσει για “ευκολολαγουδάτη”. Που με γεια σου με χαρά σου από τη μια. Από την άλλη, όμως αν θες, μια σχέση, με όλα τα προαναφερθέντα συναισθήματα, του δίνεσαι σιγά-σιγά,  γιατί το καλό πράγμα πρέπει να το απολαμβάνεις…αργά!

2.Γιατί το πρώτο σεξ σε ένα “φρευσκοζεύγαρο” δεν είναι πάντα καλό. Εσύ, δηλαδή, μπορεί να έχεις στο νου σου ότι με τον άνθρωπο που έχεις συνάψει σχέση, θα γίνει το “έλα να δεις”, ωστόσο και μόνο από το άγχος, την βιασύνη και τις ενθουσιώδεις…ορμές που θα έχεις, η φαντασίωση σου δεν θα γίνει πραγματικότητα.

3.Άσε τον χρόνο να περάσει για λίγο… Να μάθεις περισσότερο το έτερον σου ήμισυ… Προετοίμασέ τον με αγκαλιές, φιλιά και χαδάκια για να έρθει η μεγάλη στιγμή που θα κάνετε το “ερωτικό σας γιουρούσι”. Όλα στον χρόνο τους λοιπόν.

4.Επειδή με την υγεία μας δεν παίζουμε (θα πάρω και τον ρόλο του γιατρού για να σε πείσω, τι να κάνω;). Οι αρρώστιες καραδοκούν, και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα γίνονται όλο και περισσότερα στις μέρες μας.

Σε περίπτωση που θες να συνευρεθείς σεξουαλικά με τον σύντροφό σου, τσέκαρε τον πρώτα, αν είναι πιστός μαζί σου, αν απαντάει στα τηλέφωνα όταν βρίσκεται με τον “φίλο” του και αν σου είναι απόλυτα ειλικρινής. Και αν βεβαιωθείς ότι είναι ο “τέλειος o άντρας, ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός,” ετοίμασε την ιδανική μέρα για να του δοθείς ολοκληρωτικά, βάζοντας μουσική υπόκρουση το Sex της Έλλης Κοκκίνου, και κάνε πάνω του ότι έχεις φανταστεί.

Kαι καλά να περάσετε βρε!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.