Backstage24.gr
Γεύσεις

Spaghetti Puttanesca (Πουτανέσκα)

Υλικά
1 πακετο μακαρονια της αρεσκεις σας
4 κ.σ ελαιολαδο
4-5 σκελιδες σκορδο λιωμενες
1 κ.γ τσιλι καυτερο
1 κρεμμυδι
1 κουτι ντοματακια συν λιγο χυμο ντοματας ή 1 ποτηρι φρεσκες ντοματες ψιλοκομμενες συν λιγο χυμο ντοματας
1 κ.σ βασιλικο φρεσκο
1 κ.σ μαιντανο
1 κ.σ καπαρη(προιρετικα)
3 κ.σ ελιες σε φετακια (προαιρετικα)
Αλατοπιπερο
Παρμεζανα τριμμενη για το σεβιρισμα
Εκτέλεση
Βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο
Σοταρουμε το σκορδο και το κρεμμυδι στο λαδι μας
Προσθετουμε την ντοματα και το μαιντανο.
Το τσιλι, το αλατοπιπερο και λιγο νερακι.
Αφηνουμε τη σαλτσα να βρασει και λιγο πριν δεσει ριχνουμε την καπαρη και τις ελιες (αν χρησιμοποιησουμε ελιες και καπαρη θελει προσοχη στο αλάτι).
Σερβιρουμε τα μακαρονια με τη σαλτσα (αν θελουμε τα ανακατευουμε μεσα) και πασπαλιζουμε τον βασιλικο και την παρμεζανα!

πηγή: greekmasa.gr

Related posts

Χρωματιστές τρούφες με βρόμη

editor

Corndogs

editor

Ντόνατς γεμιστά με σοκολάτα!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live