Backstage24.gr
Γεύσεις

Σπιτική Μερέντα: Πώς να την φτιάξετε μόνοι σας…

Εύκολη και λαχταριστή…

Υλικά:
25γρ. μέλι…
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Διαδικασία:
Στο μίξερ χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Extra: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο

 

Related posts

«Opountia spirit» Η κρητική Τεκίλα από φραγκοσυκιά!

Αναστάσης Δαφνής

Το καλύτερο burger είναι…στo Munchy’s

editor

Σπανακόπιτα

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live