Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities, Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Διαπληκτισμοί ανάμεσα στην Τσιμτσιλή και τον κ. Χρυσοχοϊδη!

Εντάσεις υπήρξαν στην εκπομπή της Σταματίνας  Τσιμτσιλή!Με αφορμή η τηλεφωνική παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη έπειτα από το σχόλιο πρώην υπουργός με τρεις συζύγους φυλάσσονται από αστυνομικούς.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης έδειξε την ενόχληση του και τον εκνευρισμό του απαντώντας :

Είπατε κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω, Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους.

H παρουσιάστρια με έντονο ύφος απάντησε:

Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου!

Η συζήτηση όμως δεν έληξε εκεί o Μιχάλης Χρυσοχοϊδης συνέχισε να απαντάει στην Σταματίνα :

Αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας σας παρακαλώ πολύ. Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν- νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω. Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Δήμος Βερύκιος δηλώνοντας δημόσια πως δεν εννοούσαν εκείνον και ότι δεν τον φωτογράφισαν όπως ισχυρίστηκε.

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” φρόντισε να δείξει των εκνευρισμό της λέγοντας:

Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ»

Δείτε το βίντεο: https:

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.