Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το φύλο του μωρού που περιμένει και… τα γιατροσόφια

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε καλεσμένο στο Happy Day τον Πάνο Καλίδη.

Tην ώρα λοιπόν της συζήτησης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού που περιμένει, ενώ είπε αν εφάρμοζε όλα τα γιατροσόφια που της έχουν πει, σίγουρα θα έχει αγόρι! Η παρουσιάστρια είπε:

«Αυτά που λένε όχι το φεγγάρι, όχι οι γόνιμες μέρες, για τη διατροφή για να έρθει ο γιος… Εμένα να δεις τι γιατροσόφια μου έχουν πει. Για το αγόρι… Από γιατροσόφια άλλο τίποτα. Αν εφάρμοζα όλα αυτά που μου είχαν πει, θα πρέπει να έχω σίγουρα αγόρι. Δεν ξέρω ακόμη τι έχω, αλλά σου λέω ότι υπάρχει πολύ γιατροσόφι στην αγορά».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.