Στέλλα Μιζεράκη: Πήρε την θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νέες εξελίξεις!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για την επιστροφή της Κων/νας Σπυροπούλου, η οποία μετά το My Style Rocks 2 βρίσκεται, πάντα σύμφωνα με την ίδια, σε συζητήσεις με την Acun Media.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια, θα έπαιρνε ρόλο στο sequel της ταινίας “Ρόδα Τσάντα Και Kοπάνα”, κάτι τελικά που δεν θα συμβεί.

Η ίδια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ζητούσε ένα χρηματικό ποσό, το οποίο ήταν αδύνατον να δοθεί από την εν λόγω παραγωγή, για να παίξει στην ταινία.

Ωστόσο, το επιτελείο του project, βρήκε την Στέλλα Μιζεράκη, την πρώην παίκτρια του Power of Love, στο πρόσωπο της Κων/νας Σπυροπούλου, και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα την δούμε για πρώτη φορά, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.