Στο CAVO BIANCO ο Ημιτελικός των εθνικών Καλλιστείων

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τα εθνικά Καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS 2018 , για όγδοη συνεχόμενη  χρονιά μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της STAR GS HELLAS 2018 KAI MR GS HELLAS 2018.

Στον Ημιτελικό που θα γίνει 22 Ιουνίου 2018 στο CAVO BIANCO στην Ερμιόνη θα ανακοινωθούν όλοι και όλες οι φιναλίστ που θα απαρτίζουν τον μεγάλο Τελικό , καθώς επίσης θα δοθούν και οι πρώτοι τίτλοι όπως γίνεται κάθε χρόνο, από τους δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα μίντια της Χώρας…. Οι τίτλοι του Ημιτελικού δεν έχουν καμία σχέση με τον Τελικό, είναι τιμητικοί τίτλοι που ανάλογα με το κάθε πρόσωπο-φιναλίστ  ανταποκρίνονται στο τι μπορούν να κάνουν στην βιομηχανία της Μόδας.

Τα εθνικά Καλλιστεία του Σήμερα STAR KAI MR GS HELLAS έχουν ΟΡΑΜΑ και όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος τους , Γιώργος κούβαρης :

Για εμάς και σεβόμενοι πάντα τις απόψεις ιδιαίτερων μυαλών , που άφησαν την σφραγίδα τους στην παγκόσμια ιστορία :

Πολιτισμός είναι η ανάγκη του ανθρώπου να εκφραστεί και να δημιουργήσει κάτι το ανώτερο από την ίδια του την βιολογική υπόσταση, με γνώμoνα την διακριτικότητα, ειλικρίνεια , ευγένεια και το κυριότερο τιμιότητα.

Αυτή η ανάγκη είναι που μας οδήγησε σε ένα ΟΡΑΜΑ σε συνδυασμό με την ΟΜΟΡΦΙΑ και δημιουργήσαμε τα Καλλιστεία του Σήμερα– σε εθνικό επίπεδο – STAR KAI MR GS HELLAS- κι έγινε ΣΤΟΧΟΣ να ΕΙΝΑΙ το απόλυτο εθνικό πολιτιστικό δρώμενο που υμνεί την Ομορφιά.

Όλοι οι δρόμοι αυτό τον Ιούνιο και μάλιστα 22 του μήνα οδηγούν στο CAVO BIANCO – εκεί που η Ομορφιά και το κύρος θα περισσεύει…..

Ημιτελικός εθνικών καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS 2018 και μετράμε αντίστροφα…….

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.