Το ραντεβού του Φίλιππου Πλιάτσικα…

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Μουσική

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Φίλιππος Πλιάτσικας

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας απευθύνεται σ’ όλους όσοι με την καλλιτεχνική τους διάθεση μπορούν να σχεδιάσουν κάτι το ιδιαίτερο για να χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλο στο νέο cd-dvd του που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο απ’ την Feelgood Records με τίτλο «Η άλλη πλευρά του μπλε» και θα περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις από την εν εξελίξει ευρωπαϊκή του περιοδεία «The other side of Greece» καθώς και studio ηχογραφήσεις καινούργιων τραγουδιών.

Όσοι ενδιαφέρονται, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ας είναι στο Public του Συντάγματος από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Εκεί θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και η καλύτερη θα κερδίσει!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.