Backstage24.gr
Σχέσεις & Σεξ

Σχέσεις χωρίς μέλλον: Γράφει η Αλεξανδρα Καρτά

Τα ζευγάρια που το σύμπαν δεν  θέλει να ζουν μαζί με αρμονία, έχουν ορισμένα κοινά αστρολογικά γνωρίσματα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες πλανητικές όψεις όπου αναμφισβήτητα διαταράσσουν την ομαλή πορεία μιας προσωπικής σχέσης ακόμη και αν υπάρχει σε αυτή δυνατή ερωτική έλξη.  Το Καλοκαίρι προδιαθέτει να αφεθείτε ελεύθεροι σε ερωτικές προκλήσεις, να ονειρευτείτε και να νιώσετε μέσα από το μοίρασμα συναισθημάτων, ψυχική ανάταση. Αυτό θα γίνει πιο ασφαλές αν γνωρίζετε πρωτίστως την θέση της Αφροδίτης σας [ σε ποιο ζώδιο είναι και σε ποιες μοίρες του συγκεκριμένου ζωδίου ]. Ο λόγος είναι ότι συγκρίνοντας τα δύο ωροσκόπια φανερώνεται με ποιο τρόπο επηρεάζεται η Αφροδίτη του ενός, από τους τρις καρμικούς πλανήτες [ Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα ] του υποψηφίου συντρόφου. Μέσα από αυτή την διαδικασία, υπάρχει μία εσωτερική προστασία που στην αρχή δεν μπορεί να κατανοηθεί η αξία της, παρά μόνο όταν τα προβλήματα γίνουν εμφανή.  Όταν συγκριθούν τα δύο ωροσκόπια, υπάρχει μια γρήγορη αλλά πολύ κατατοπιστική πληροφορία για την συνέχεια που θα επακολουθήσει, χωρίς βέβαια να τοποθετείται η χρονική διάρκεια του χωρισμού, που ανήκει σε άλλη διαδικασία αστρολογικών υπολογισμών.

Οι πλανητικές επιρροές που φωτογραφίζουν πολύ έντονα σχέσεις που δεν αντέχουν στον χρόνο είναι :

* Όταν ο Κρόνος του ενός κάνει μία δύσκολη όψη με την Αφροδίτη του άλλου προσώπου.

Τότε θα υπάρχει έντονος περιορισμός στα  συναισθήματα. Τάση συνεχούς επίκρισης και κακής συμπεριφοράς από τον σύντροφο όπου τα συναισθήματα δεν μπορούν να εκφραστούν με υγιές τρόπο. Οι απογοητεύσεις ακολουθούν η μία την άλλη, για θέματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ απλό να επιλυθούν και να εκτονωθούν. Μιζέρια συναισθηματική αλλά και υλική μέσα στην σχέση, που φέρνει το Κρόνιο πρόσωπο και στην συνέχεια απογοήτευση της Αφροδίτης που βάλλεται από παγερές συμπεριφορές.

* Όταν ο Ουρανός του ενός κάνει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη του άλλου προσώπου. [ Αντίθεση, τετράγωνο, χιαστί και σύνοδος ]

Επίσης όταν ο πλανήτης Ουρανός του ενός, βρίσκεται στον έβδομο τομέα του άλλου.Ασυμβίβαστη σχέση που δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή. Αναξιοπιστία και ασυμβίβαστες και απρόβλεπτες καταστάσεις. Αποφεύγονται οι δεσμεύσεις και δημιουργούνται αποστάσεις λόγο συνθηκών. Το τέλος μπορεί να δοθεί ξαφνικά όπως και ξαφνικά ξεκίνησε αυτή η σχέση. Ενώ μπορεί να ενώθηκαν τα μέλη που κατέχουν αυτές τις όψεις με ισχυρό μαγνητισμό και έρωτα, θα καταλήξουν να διαλύουν σε μια στιγμή ότι τους είχε ενώσει.

* Όταν ο Πλούτωνας του ενός κάνει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη του άλλου προσώπου. [ Αντίθεση, τετράγωνο, χιαστί και κάποιες φορές η σύνοδος ]

Το μοιραίο εδώ είναι σημείο αναφοράς. Οι σκηνές ζήλιας, οι ανταγωνισμοί και οι τεταμένες συμπεριφορές ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Ψυχολογικές διακυμάνσεις, αλλά και μεγάλα πάθη που φτάνουν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Εκμεταλλεύσεις και σκοτεινοί χειρισμοί σε οικονομικά θέματα που υπάρχουν μεταξύ του ζευγαριού. Τα όρια είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Αν λοιπόν κάποιες από τις πιο πάνω ενδείξεις υπάρχουν στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει … αρχίστε να σκέφτεστε με πιο μεταφορικό μέσο θα φύγετε από κοντά του … κάνοντας ταξίδια σε ήρεμα μέρη και θάλασσες !!!

Γράφει η αστρολόγος Αλεξανδρα Καρτά

Related posts

Τα’χεις με το αφεντικό σου; 5 tips για να φανείς “κυρία” στην δουλειά

editor

4+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις

editor

Ποια ώρα της μέρας είναι ευεργετικό το σεξ;

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live