Συμβουλές S. Johansson για τέλειο σώμα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Scarlett Johansson

Η σαγηνευτική Scarlett Johansson κατέχει φυσική ομορφιά χωρίς να ακολουθεί ακραίες τακτικές δίαιτας. Καθώς δεν είναι λάτρης του γυμναστηρίου, ασκείται με yoga και jogging και αφιερώνει 30 λεπτά καθημερινά στην άσκηση της. Η συμβουλή της σε όλες τις γυναίκες είναι να κατέχουν υπακοή, αποφασιστικότητα και κυρίως επίγνωση πως η καλύτερη δίαιτα αποκτάται μέσα από μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές της για να αποκτήσετε τέλειο σώμα:

Αποφασιστικότητα: Ξεκινήστε με το να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και συνδυάζοντάς τους με απλά πρακτικά σχέδια. Για παράδειγμα ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή και μια συχνή καθημερινή άσκηση.
Υπακοή: Αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή των στόχων. Αποφύγετε τους πειρασμούς και μην αφήσετε τυχόν εμπόδια να σας απογοητεύσουν.
Συνέπεια: Επειδή φτάσατε το ιδανικό σας βάρος δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε ανθυγιεινά ξανά. Η απώλεια βάρους είναι κάτι περισσότερο από πρόγραμμα. Είναι τρόπος ζωής και πρέπει να είστε υπάκουοι με αυτόν.
Αφοσίωση: Θυμηθείτε ότι η απώλεια βάρους δεν είναι ματαιοδοξία, αλλά κάτι σωστό και υγιές. Το χρωστάτε στον εαυτό σας να είστε υγιείς, γυμνασμένοι και όμορφοι.

Πηγή: onmed.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.