Συνάντηση του Ανδρέα Χριστοδουλίδη και του προέδρου της MIAT στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η νέα συνεργασία 

Ο κύριος Ταμίρ Τουμουρμπαατάρ, πρόεδρος της MIAT Mongolian Airlines, του εθνικού αερομεταφορέα της Μογγολίας, επισκέφτηκε τον κύριο Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρόεδρο της εταιρείας Zela Aviation στην Κύπρο για να συζητήσουν την επέκταση του στόλου της αεροπορικής εταιρείας με την βοήθεια και υποστήριξη της Zela Aviation. Οι δυο τους συμφώνησαν σε συνεργασία μακράς διαρκείας μεταξύ των δυο εταιρειών ενώ το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει επίσκεψη του κυρίου Ανδρέα Χριστοδουλίδη στην Μογγολία.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.