Backstage24.gr
Γεύσεις

Συνταγή για πεντανόστιμες κρέπες!

Υλικά:

  • 1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1,5 φλυτζάνι γάλα φρέσκο
  • 1 αβγό

Εκτέλεση
Όσο ετοιμάζουμε το μείγμα αλεύρι – γάλα – αβγό και το χτυπάμε στο μιξερ, έχουμε βάλει το αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι, στο δυνατό, χωρίς τίποτα, ούτε λάδι ούτε βούτυρο. Απλά το αφήνετε να ζεσταθεί καλά
Όταν ετοιμάσετε το μείγμα, με την κουτάλα της σούπας και ανάλογα βέβαια με το μέγεθος του τηγανιού, βάζετε ζύμη, ώστε να καλυφθεί ο πάτος του τηγανιού (να γίνει λεπτό το στρώμα)
Μόλις ροδίσει, με μια σπάτουλα ή ότι σας βολεύει την γυρίζετε από την άλλη μεριά
Αλοίφετε με nutella ή ζαμπόν τυρί ή ό,τι τραβάει η όρεξή σας, τις τυλίγετε και… καλή σας όρεξη
Αν δεν τις φάτε ζεστές, πριν παγώσουν μπορείτε να τις βάλετε σ’ ένα τάπερ και όταν θελήσετε, τις βάζετε για 5″ στα μικροκύματα (ή στην τοστιέρα οι φοιτητές 😉 ) και μπορείτε να τις απολαύσετε.

Καλή επιτυχία!

Related posts

Αγιορείτικο χταπόδι στιφάδο

supervisor

Νηστίσιμες πιπεριές γεμιστές με μανιτάρια

supervisor

Γρήγορη παέγια

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου