Τα ερωτικά διλήμματα του Παναγιώτη Μπουγιούρη

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχει βρεθεί σε δίλημμα και το αποκάλυψε στο 7μέρεςtv .

Ο γνωστός ηθοποιός είπε συγκεκριμένα:

 «Είναι κάτι που συμβαίνει στη ζωή, διαφορετικά όλοι αυτοί οι χαρακτήρες που υποδυόμαστε δεν θα είχαν βάση, θα ήταν φαντάσματα του μυαλού μας. Προφανώς τα ερωτικά διλήμματα εμφανίζονται πολύ συχνά στη ζωή μας και, όπως έλεγε ο Σαίξπηρ, το θέατρο και οι ρόλοι είναι καθρέφτες της ζωής. Όταν είσαι πιο νέος, ο ερωτικός ενθουσιασμός είναι πιο αυθόρμητος. Μεγαλώνοντας, έχεις ανάγκη και από άλλα πράγματα, πιο πνευματικά. Άλλωστε, δεν διαφέρω από όλους τους άλλους ανθρώπους. Όλοι μας τυραννιόμαστε και, από την άλλη, δεν θα είχε και νόημα να είναι όλα ρόδινα. Μετά την ηλιόλουστη μέρα, πρέπει να έρχεται και η καταιγίδα και το αντίθετο.Γιατί να απομυθοποιήσω την εικόνα μου; Άσε όποιους θέλουν να το πιστεύουν! Είμαι πάρα πολύ τυχερός στη ζωή μου, σε σημείο που κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν μου αξίζει! Επαγγελματικά σίγουρα έχω τύχη. Κάνω τη δουλειά που αγαπώ όσο τίποτα, έχω κάνει πολύ καλούς φίλους, έχω αισθανθεί την εκτίμηση πολύ αξιόλογων ανθρώπων κι αυτό, φυσικά, μου δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Και σε ό,τι με αφορά σε προσωπικό επίπεδο, είμαι χαρούμενος, άρα μάλλον όλα καλά είναι. Δεν είναι μόνο θέμα προσοχής. Πάντοτε είχα την ανάγκη να κρατώ για τον εαυτό μου περισσότερα πράγματα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιότητα που έρχεται λόγω της δουλειάς. Κι αυτή τη δουλειά να μην έκανα, κάποια πράγματα θα τα είχα κρατήσει προσωπικά ακόμη και από τους φίλους μου, αν θέλεις. Και λόγω ζωδίου, μου αρέσει το μυστήριο στις προσωπικές μου σχέσεις, ακόμη και όταν μιλάμε για την ίδια τη σύντροφο μου. Βέβαια, σαφώς κι όταν κάτι συμβαίνει στη ζωή μου, δεν έχω λόγο να το αρνηθώ ή να το κρύψω. Εγώ λειτουργώ με βάση αυτό που αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.