Backstage24.gr
Ζώδια

Τα ερωτικά ζώδια της ημέρας από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Τώρα ξέρετε που βαδίζετε. Μετά από μία μακράν περίοδο αμφιβολιών και πισωγυρισμάτων σε αγκαλιές που δεν είχαν την ζεστασιά που χρειαζόσασταν, έχετε βρει το μυστικό μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στον κατάλληλο σύντροφο. Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ότι είχατε ποθήσει.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Κάτι δεν έχετε κάνει καλά το περασμένο διάστημα και τώρα θέλετε να επανορθώσετε αλλά με λάθος τρόπο. Έτσι βρίσκεστε σε μία αναστάτωση και σύγκρουση με το έτερον ήμισυ, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο. Αφήστε στην άκρη το παρελθόν βάζοντας γερές βάσεις στο μέλλον.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σας, ακόμη και αν είστε αδέσμευτοι. Χαίρεστε την κάθε στιγμή κοντά σε ανθρώπους που σας δένουν ισχυροί δεσμοί, και ζείτε μία περίοδο που οι ανθρώπινες σχέσεις θα έχουν  γαλήνη. Αν είστε ειλικρινείς με τους άλλους, θα κερδίσετε αδιαμφισβήτητα την εύνοια τους.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Αν πρέπει να αποφασίσετε για μία ουσιαστική δέσμευση, αυτό μπορεί να γίνει τις μέρες αυτές. Βέβαια θα παίξει ρόλο πόσο τίμιοι είστε με τον σύντροφο σας, σε ότι αφορά τα θέματα που έχετε [ ξεχάσει ] να του πείτε. Για τους αδέσμευτους υπάρχει μία εξέλιξη με άτομο που βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Οι μετακινήσεις θα σας φέρουν τύχη όσον αφορά τις προσωπικές σας επιλογές. Βέβαια θα έχετε την δυνατότητα μέσω της επικοινωνίας να βάλετε όμορφες βάσεις στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μία ξαφνικά υπέροχη επαφή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από διαδίκτυο ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Η σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις είναι πλέον γεγονός. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, εκτιμούν το κάθε τι από σας και έτσι αμείβεστε με τον καλύτερο τρόπο, υλικά και ηθικά. Μην σας φανεί παράξενο αν αυτές τις μέρες λάβετε ένα όμορφο δώρο από το έτερον ήμισυ, ή έναν θαυμαστή.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Οι μέρες αυτές είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Η σχέση σας θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε και ίσως και κάτι παραπάνω. Βέβαια νοιώθετε ότι κάτι σας αφήνει ένα χάσμα που δεν μπορείτε να το ενώσετε εύκολα με την παρούσα κατάσταση. Βρείτε τρόπους να περνάτε όμορφα με ότι σας δίνεται.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την ψυχολογική πίεση που σας έχει δημιουργήσει μία σχέση. Αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το [ λάθος ] πρόσωπο που σας τρώει πολύ ενέργεια, κάνετε μία εσωτερική βουτιά ώστε να βρείτε τους λόγους που σας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Ο έρωτας δεν σας αντιστέκεται τις μέρες αυτές. Οι προθέσεις των άλλων θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και μία νέα γνωριμία θα ολοκληρωθεί μέσω κάποιας συνάντησης. Να σκεφτείτε ότι έχετε πολλά να δώσετε και θα πρέπει να μην σπαταληθούν σε άτομα που δεν το αξίζουν, αλλά εκεί που υπάρχει συμβατότητα σε πολλά.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Μην πιέζετε τις καταστάσεις σε ότι αφορά το έτερον ήμισυ. Θα πρέπει να σκεφτείτε και τις ανάγκες των άλλων που πολλές φορές τις παραβλέπετε κάνοντας το δικό σας. Βέβαια έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και θέλετε να φτάσετε σε μία όαση που θα σας κάνει να νιώσετε ότι φτάσατε σε μία ουσιαστική γαλήνη.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Ένα ταξιδάκι είναι μία πολύ καλή ιδέα για σας και το ταίρι σας. Η αλλαγή χρειάζεται για να βγάλετε από την σχέση σας τα ζιζάνια. Θέλετε να έχετε περισσότερο προσωπικό χρόνο, που θα σας είναι απαραίτητος για να αποβάλετε τις κακές σκέψεις. Τα μηνύματα και οι συζητήσεις θα σας δώσουν στιγμές ευχαρίστησης.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=»Η πρόβλεψη της Τρίτης»]

Βρίσκεστε σε μία περίοδο σύγχυσης σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα έχουν μία δυαδικότητα. Μην ξεχνάτε ότι ο μήνας αυτός έχει στο τέλος του την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, όπου ταράζει για άλλη μια φορά την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο.

[/zodia]

Related posts

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου