Τα μυστικά για να κρατήσει η σχέση σου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δώσε προσοχή!

Πολλά “κόλπα” και συμβουλές για να κρατήσεις τη σχέση σου “για πάντα” καταρρέουν. Για αυτό λοιπόν βρήκαμε τα αλάνθαστα “κόλπα” σύμφωνα με έρευνες που σίγουρα θα σε βοηθήσουν για να κρατήσεις τη σχέση σου αν όχι για πάντα για πολύ περισσότερο καιρό απ’ όσο θα περίμενες.

  • Ο αριθμός των πρώην

Σύμφωνα με έρευνες είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μετά από δύο αποτυχημένες σχέσεις. Και όταν λέμε αποτυχημένες εννοούμε να παρατήσει ή να έχει κάνει κάποια σχέση από απόσταση που τελικά θα έχει καταλήξει σε φούσκα.

  • Σεξ

Όπως αναφέρονται οι έρευνες από το Au femine οι σεξουαλικές επαφές πρέπει να είναι περισσότερες από 2 το μήνα για να κρατήσει μια σχέση. Οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις έχουν 9 συνευρέσεις μέσα στο μήνα ή 2 ανά εβδομάδα.

  • Συγκατοίκηση

Πες ναι στη συγκατοίκηση! Είναι ένα από το πιο σημαντικό και ένα από τα μεγαλύτερα βήματα σε μια σχέση. Σύμφωνα πάντα με έρευνες τα ζευγάρια μεταξύ 18 έως 40 ετών που δεν συγκατοικούν χωρίζουν μετά από 3 χρόνια σχέσεις.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.