Backstage24.gr
Γεύσεις

Tα πιο γευστικά σκορδόψωμα!

Σου περίσσεψε ψωμί και δεν ξέρεις πώς να το αξιοποιήσεις την επόμενη μέρα;

Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακωμένα
Χθεσινό ψωμί

Διαδικασία:

Κόψε σε φέτες το ψωμί. Ανακάτεψε καλά το βούτυρο με το σκόρδο. Άπλωσε το μείγμα επάνω στις φέτες ψωμιού, τύλιξε τες σε αλουμινόχαρτο και βάλε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψήσε τα ψωμάκια σου για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα!

Διαβάστε επίσης: 

Χοιρινά Spare Ribs

Related posts

Δείτε πως ονομάζεται το ελληνικό προσούτο!

Αναστάσης Δαφνής

Πεντανόστιμες τηγανητές μπανάνες!

Αναστάσης Δαφνής

Κέικ με μέλι και καρύδια

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου